Üdvözöljük!

Meghívjuk, hogy felejthetelen vakációt töltsenek a szovátai Anna panzióba az év bármely időszakában, élvezve a helybeliek híres vendégszeretetét. Szálláshelyünk a Fürdőtelepen, a Szovátát körülölelő erdőség közvetlen szomszédságában fekszik és 16 szálláshelyet biztosít, 8 szobában.

 • Fürdőtelep

  Szováta fürdőtelepe egyedi Europában a heliotermikus Medve-tónak köszönhetően, valamint a többi tó és a bennük található gyógyhatású iszap miatt.

 • Szállás

  Az Anna Panzió új épület, mely megfelel a vendégek elvárásainak. 8 tágas szobából áll, melyek mindennel fel vannak szerelve, amire szükségük lehet a vakáció, kirándulás alatt.

 • Kikapcsolódás

  Kérésre szervezünk kirándulásokat idegenvezetővel a közeli helyekre mint pl: Mezőhavas, Cserepeskő, Rapsoné vára, Bekecs tető, Bucsin tető, Bözöd tava, őrispataki Szalmakalap múzeum stb

 • Kezelés

  Az üdülőhely elsősorban nőgyógyászati ​​betegségek kezelésére javasolt, de ezenkívül a degeneratív, gyulladásos és reumatikus betegségek, a perifériás idegrendszeri betegségek , endokrin rendellenességek, szív-és érrendszeri betegség kezelésére is ajánlott.